Vochtbestrijder

Wat is een vochtbestrijder?

Een vochtbestrijder is een vakman die gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Heb je een vermoeden dat er vocht huist in je woning of krijg je een vochtprobleem niet opgelost? Neem dan contact op met een professional in vochtbestrijding. Deze expert helpt je de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen en zal een doeltreffende behandeling voorstellen.

 

vochtbestrijder

Doet een vochtbestrijder ook vochtwering?

Sommige vochtbestrijders doen naast vochtbestrijding ook vochtwering. Deze techniek is het voorkomen van vochtproblemen door specifieke behandelingen te voorzien. Een vakman die enkel vochtbestrijding doet, komt slechts te hulp wanneer je reeds een vochtprobleem in de woning hebt.

Vochtbestrijder een synoniem voor vochtvreter?

Een vochtvreter kunnen we, gezien bovenstaande opsplitsing, onderbrengen in de categorie vochtwering, eerder dan het te definiëren als een vochtbestrijder. Hoewel een vochtvreter natuurlijk ook kan ingezet worden als een manier om vocht te bestrijden, is het meer een middel om vochtwering te voorzien in specifieke ruimtes van je woning of gebouw.

Vochtbestrijder nodig? Vraag gratis professioneel advies

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Type vochtprobleem*
U bent eigenaar of huurder ?*
Wat is precies het probleem? waar?
   
 Hoe de juiste vochtbestrijder kiezen
Waterdicht maken van kelders
Vochtbestrijders

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!