Zelf muur injecteren tegen opstijgend vocht

injecteren tegen opstijgend vochtZelf injecteren

Als u last hebt van opstijgend vocht (ook wel optrekkend vocht genoemd) kan u vaak zelf dit probleem oplossen op een doeltreffende en vooral goedkope manier.

Via deze link kan u een gratis diagnose aanvragen voor uw probleem, zodat u geheel vrijblijvend ontdekt waarop u moet letten en hoe u het vochtprobleem zelf kan behandelen.

Heel wat producten die worden gebruikt door professionele vochtbestrijders zijn namelijk ook te koop in de handel. Zo kunt u doe-het-zelf-kits voor het injecteren tegen opstijgend vocht kopen.

Hoe gebruiken

De kits zijn dan voorzien van een duidelijke handleiding zodat u perfect weet wat de belangrijke aandachtspunten zijn alvorens te starten met het injecteren van de muren tegen opstijgend vocht.

Injectie product

gevolg opstijgend vocht buitenmuur

De meeste doe het zelf pakketten bestaan uit het product waarmee u zelf de muur kan injecteren. Voorafgaan zal men u aanraden om elke x aantal centimeter (normaal +/- 15cm) gaten te boren in uw muur op een hoogte van ongeveer een halve meter. Dit steeds volgens een vaste diepte.

Belangrijk is dat u zeker niet te ver boort in de muur en er helemaal door boort. Hierdoor zou het injecteren van de muur geen zin meer hebben. Het vochtwerend product zal zo niet meer in de muur kunnen trekken maar er gewoon door lopen.

Doe het zelf

gevolg opstijgend vocht binnenmuur en plinten

Als u beslist om zelf uw muren te injecteren tegen opstijgend vocht, spring eens binnen in een doe-het-zelf zaak waar men u graag verder helpt op basis van uw specifieke situatie. U kunt ook steeds uw vochtproblemen, vragen over het injecteren van muren of over opstijgend vocht in het algemeen achterlaten op deze website. Op die manier kunnen andere bezoekers reageren en u zo zelf verder helpen.

Vocht in huis? Vraag gratis professioneel advies

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Type vochtprobleem*
U bent eigenaar of huurder ?*
Bericht
   
 Verwant met Zelf muur injecteren tegen opstijgend vocht

Muurinjectie
zelf opstijgend vocht bestrijden door injectie
Opstijgend vocht doe het zelf oplossing
Verschillen in prijs voor behandeling van opstijgend vocht
Opstijgend vocht injecteren
Opstijgend vocht voorkomen
Opstijgend vocht behandelen

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!