Waterdicht maken van kelders

Waterdicht gemaakte kelder

Het waterdicht maken van kelders biedt een grote meerwaarde voor uw woning. Terwijl er nu mogelijks een muffe geur in uw kelder hangt, kan deze vaak door een eenvoudige behandeling worden omgevormd tot een leefbare ruimte in uw woning.

Een kelder kan worden gebruikt als kantoor of opslag, maar ook een speelruimte voor de kinderen of kleinkinderen kan door een degelijke vochtwering ontstaan.

Door een goed uitgevoerde kelderdichting wordt uw kelder op korte en lange termijn (terug) leefbaar waardoor u naast het verhoogde comfort ook de waarde van uw woning verhoogt. Waterdicht maken van kelders kan u door heel wat bedrijven laten doen, vraag zeker voldoende referenties en zorg dat u de nodige garanties hebt op papier dat de kelderdichting ook op lange termijn het nodige resultaat zal hebben.
Mogelijkheden om zelf de kelder waterdicht te maken
Mogelijkheden waterdicht maken muren in kelder

Verwant met Waterdicht maken van kelders

Hoe de juiste vochtbestrijder kiezen
Vochtbestrijders

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!