Vochtwering muren

Vochtwering muren waarom?

Het is verstandig om met een degelijke vochtwering vocht in of op muren te vermijden. Door het weren van vocht op een muur vermijdt u dat er vochtplekken of zelfs schimmel op de muren ontstaat.

Vochtwering muren hoe?

Vochtige buitenmuur met schimmelDe muren kunnen op verschillende manieren beschermd worden tegen vocht. De muren vochtwerend maken kan aan de buitenzijde van uw huis gebeuren door het empregneren van de gevel. Deze vochtwering voor buitenmuren wordt vaak toegepast en zeer doeltreffend.

Hoewel we onder vochtwering eerder het voorkomen willen toelichten, kan het injecteren zowel een vochtwering als een vochtbestrijding zijn. Of met andere woorden, het injecteren tegen vocht kan zowel preventief worden toegepast als voor het behandelen van vocht.

Meer over vochtwering

U vindt meer informatie over vochtwering via het hoofdmenu. Een goede vochtwering voorkomt vochtbestrijding en vooral, de vochtproblemen zelf!
Verwant met Vochtwering muren

Ventilatie
Vochtvreter

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!