Vochtbestrijder

VochtbestrijderWat is een vochtbestrijder

De omschrijving vochtbestrijder wordt enigszins door elkaar gebruikt. In essentie is een vochtbestrijder iemand (meestal een bedrijf) die door gebruik te maken van technieken voor vochtbestrijding, problemen veroorzaakt door vocht oplost.

Hiervoor wordt steeds een diagnose gemaakt van de vochtproblemen waarop de vochtbestrijder in overleg met de klant de gepaste vochtbestrijding zal toepassen.

Doet vochtbestrijder ook vochtwering?

Het kan soms voorkomen dat een vochtbestrijder die vochtproblemen behandelt, ook vochtwering aanbiedt aan klanten. Op deze manier duiden we met vochtwering op behandelingen die gebeuren om vochtproblemen te vermijden ipv ze achteraf te behandelen.

Vochtbestrijder zelfde als vochtvreter?

Een vochtvreter kunnen we gezien bovenstaande opsplitsing onderbrengen in de categorie vochtwering, eerder dan het te definiëren als een vochtbestrijder. Hoewel een vochtvreter natuurlijk ook kan ingezet worden als een manier om vocht te bestrijden is het meer een middel om vochtwering te voorzien in specifieke ruimtes van uw huis of gebouw.

Vochtbestrijder nodig? Vraag gratis professioneel advies

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Type vochtprobleem*
U bent eigenaar of huurder ?*
Omschrijf kort het vochtprobleem
   
 Hoe de juiste vochtbestrijder kiezen
Waterdicht maken van kelders
Vochtbestrijders

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!