Hydrofuge

Wanneer wordt hydrofuge toegepast

Vocht is vaak de oorzaak van veel problemen met het uitzicht en de structuur van uw gevel. Door hydrofuge wordt vermeden dat het water in de gevel kan dringen en zo verdere schade veroorzaakt.

Voordelen hydrofuge

Een hydrofuge biedt u eveneens het voordeel dat uw gevel er goed blijft uitzien en de duurzaamheid aanzienlijk verhoogd.

Na het uitvoeren van de hydrofuge zal nieuw vuil dat tegen de gevel belandt aanzienlijk minder grip krijgen en onmiddellijk terug afgestoten worden als het ware.

 

gratis diagnose van vochtproblemen

Hydrofuge beschermt gevel

Vloer waterafstotend maken

Alvorens een hydrofuge zijn volle uitwerking bereikt, is het belangrijk dat de verneffelde stoffen helemaal zijn opgedroogd. Dit kan tot enkele weken duren.

Het product dat bij hydrofuge wordt verneveld op de gevel en blijft deze langdurig beschermd tegen vochtproblemen.

Wanneer hydrofuge toepassen

Hydrofuge kan men toepassen op zowat alle bouwmaterialen die water opnemen. Dit kan zowel gaan over muren (metsel- en pleisterwerk) maar ook over opritten (tegels, klinkers, ...).Het kan zowel als vochtwering als voor vochtbestrijding worden aanzien.
Hoe zelf buitenmuur impregneren tegen vocht

Verwant met Hydrofuge

Oplossingen voor doorslaand vocht door muren
Zelf muren behandelen tegen doorslaand vocht

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!