Bouwdroger

Een bouwdroger wordt vaak toegepast om bouwvocht uit een huis te verwijderen. Dit om te vermijden dat een te hoge relatieve luchtvochtigheid zou zorgen voor schimmels in huis en aanzienlijke schade toebrengt.

gratis diagnose van vochtproblemen

Welke bouwdroger kiezen?

De juiste bouwdroger kiezen is vaak niet eenvoudig. Het aanbod van bouwdrogers is dan ook uiterst uitgebreid. Laat u vooral zeer grondig adviseren alvorens u een bouwdroger koopt of huurt, het is namelijk uiterst belangrijk dat door de degelijkheid van de droger het vocht optimaal uit uw huis verdwijnt. Indien de relatieve luchtvochtigheid te hoog is kunnen namelijk vochtproblemen ontstaan met schimmels in huis tot gevolg.

Bouwdroger huren of kopen

Meestal wordt een bouwdroger gehuurd maar indien u regelmatig een bouwdroger nodig hebt kunt u misschien beter overwegen om een droger te kopen nieuw of tweedehands. Er zijn heel wat gespecialiseerde sites te vinden waar je een bouwdroger kunt aanschaffen.

Hou de advertenties voor bouwdrogers in de gaten, er zitten vaak aantrekkelijke aabiedingen tussen!

Vocht in huis? Vraag gratis professioneel advies

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Type vochtprobleem*
U bent eigenaar of huurder ?*
Bericht
   
 Verwant met Bouwdroger

Bouwvocht
Betonrot of rot beton

Deel deze pagina:
Geschreven door Vochtinfo
Op vochtinfo vind je alle handige informatie over het voorkomen en oplossen van vochtproblemen in uw woning. Hebt u suggesties, opmerkingen of vragen over vochtbestrijding of gerelateerde onderwerpen zoals isolatie en ventilatie, aarzel niet om ons te contacteren!